گروه اقتصادی: یك استاد اقتصاد دانشگاه میگوید: در حالی که ۲۰ میلیارد دلار در جریان یک فساد بزرگ از کشور خارج شد و کسی هم در این رابطه پاسخگو نیست، امروز برای ۵ میلیارد دلار دستمان را به سوی بانک جهانی و نهادهای بینالمللی دراز کردیم.
حسین راغفر افزود: از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان بسته ...
گروه اقتصادی: استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا اظهار داشت: اگر اعتماد، مشارکت و همدلی مردم فراهم شود طبیعتا تورم کاهش و اشتغال گسترش مییابد بنابراین بدون فراهم کردن اقدامات سیاسی عملا راه حلی برای اقتصاد کشور براساس عملکردهای سه دهه اخیر وجود ندارد.
گروه اقتصادی: یک استاد دانشگاه بیان اینکه افزایش یارانه نقدی ضد منافع مردم است و به ضرر طبقات پایین منتهی میشود، گفت: به همین دلیل به نظرم به جای افزایش یارانه در قالب سبد معیشتی باید بخش قابل توجهی از کسانی که یارانه بگیر هستند را حذف میکردند و منابعش را به صورت یارانه دستمزد به کارفرماها میپرداختند ...
گروه اقتصادی: عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا معتقد است گام بعدی دولت برای تامین کسری بودجه و ناتوانی از پرداخت تعهدات و هزینههایش افزایش نرخ ارز خواهد بود که رشد قیمت بنزین نیز به این چرخه شتاب میدهد و منجر به افزایش هزینههای زندگی مردم و افزایش هزینههای تولید خواهد شد.
گروه اقتصادی: سایت فرارو نوشت: به نظر میرسد یکی از دلایل اصلی اعتراضات اخیر وجود رکود گسترده در اقتصاد کشور است، در صورتی که اگر در شرایط رونق قرار داشتیم، بیکاری در این حجم وجود نداشت، چرا که در شرایط رونق اقتصادی، چرخ تولید میچرخد و به تبع آن افرادی بیشتری به سر کار میروند و در چنین ...
گروه اقتصادی: حسین راغفر (استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا) در باره در مورد پیشبینیاش در سالل 97 مبنی بر افزایش نرخ دلار به ۴۰ هزار تومان گفت: زمانی كه این صحبت در مورد دلار ۴۰ هزار تومانی را انجام دادم از این اتفاق به عنوان كودتای ارزی نام بردم. این سیاست نئولیبرالهاست كه توانستند ...
گروه اقتصادی: یك استاد اقتصاد میگوید: در شرایطی که در کشور مجاور ما هیجان اعتراضی وجود دارد باید در صلاحیت مسولانی اقدام به افزایش قیمت بنزین می کنند، تردید کرد.
گروه اقتصادی: یک استاد اقتصاد با بیان اینکه اعترافات مدیران دستگیر شده بانک مرکزی نشان میدهد که گرانی دلار با همکاری دولت و مجلس اتفاق افتاد، میگوید: ارزیابی ما این است که متاسفانه کشور به سمت رکود عمیقتر پیش میرود. ظرف دو سال گذشته یعنی از دولت دوازدهم تاکنون تقریبا دستمزدها ...
گروه اقتصادی: فرشاد مؤمنی، حسین راغفر و احسان سلطانی در مؤسسه دین و اقتصاد به بحث درباره اقتصاد سیاسی بودجه بودجه و تحریم ها پرداختند و پیشنهادات و راهکارهای خود را برای بودجه 88 و غلبه بر بحران های موجود ارائه دادند.
حسین راغفر میگوید: «قیمت دلار پایین تر هم خواهد آمد علتاش این است که رهبری هم تاکید کرده که این اتفاق بیفتد و به نظر من کمتر از این هم باید پایین بیاید برای اینکه نسبت به سال گذشته یعنی نسبت به ۹ و ۱۰ ماه پیش هنوز قیمت نزدیک به ۳ برابر است و با این قیمتها عدم تعادل اقتصادی و بی ثباتیهای متعددی عملا ...
گروه اقتصادی: یک استاد اقتصاد با بیان اینکه افزایش قیمت ارز افکار عمومی را علیه دولت بسیج میکند، گفت: ما دشمن لازم نداریم. ارزیابی ما نشان میدهد، سکوت دولت و همسویی مجلس میگوید کودتایی درحال شکلگیری است و این اتفاقات ابزار کودتا است. حسین راغفر هشدار داد: کودتایی در حال شکلگیری است و دلار به ...
گروه اقتصادی: یک اقتصاددان با بیان اینکه تخصیص۲۰ میلیارد دلار ارز در مدت یک هفته بیسابقه بوده است گفت که این تخصیصهای ارزی نباید توسط یک فرد و یا گروه محدود و در پشت درهای بسته انجام شود.
گروه اقتصادی: به گفته استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا، بحران اقتصادی کنونی راهحل مشخص دارد؛ اما نیازمند عزم سیاسی است و اگر مسئولان صادقانه با مردم برخورد کنند، میتوان به راه حل رسید. در این راه باید گفتوگوی ملی برگزار شده و اجازه دهند گروههای مختلف با آرای متفاوت بحث کنند.
گروه اقتصادی: راغفر با بیان اینکه هیچ امیدی به اقدامات دولت و مجلس و دیگر نهادهای کشور ندارم،گفت: در واقع این روند ادامه سیاستهای گذشته است و به هیچ وجه پاسخگوی شرایط کنونی کشور نیست و تنها فرصت سوء استفاده و فرار غارتگران را فراهم می کند.
گروه اقتصادی: یک استاد دانشگاه با بیان اینکه کالاهای اساسی باید به صورت کالابرگ در اختیار آحاد جامعه قرار بگیرد، اظهار داشت: شاهد هستیم که برخی گروهها به دنبال القای اندیشه تغییر رییسجمهور و انتخابات زودرس هستند که این اندیشه ریشه در خارج از کشور و همسو با تلاشهای امریکا و اسراییل برای ایجاد بیثباتیهای ...
گروه سیاسی: یک استاد دانشگاه اصلاح و اخراج قضات متخلف، زیر سوال بردن صلاحیت نمایندگانی که درگیر زد و بند هستند و خروج وزرایی که در بخش خصوصی فعال هستند، نمونهای از اقداماتی دناست که موجب بازسازی اعتماد عمومی شود.
گروه اقتصادی: حسین راغفر اقتصاددان گفت:«گروهی به بهانه افزایش نرخ ارز کالاها را گران می فروشند،در حالی که این غارت اموال مردم است.به نظرمن مساله اصلی بحرانی در کشور ما داخلی است و نه خارجی.»
گروه اقتصادی: حسین راغفر، استاد دانشگاه و اقتصاددان معتقد است که بخش زیادی از فقر موجود در جامعه به عوامل فردی بر نمیگردد، بلکه نظامهای مختلفی همچون نظام تصمیمگیری، نقش اصلی و اساسی در کاهش یا توسعهی آن دارد و تنها مشکل آن را ناکارآمدی میداند که عامل سقوط همهی قدرتهای بزرگ جهان است.